21.3.08

UN DIJOUS SANT DIFERENT...

Després de passar uns dies al Morell fent feina (cosa que no haurie de ser, pel simple fet que hauriem d'estar disfrutant d'unes "vacances") vam anar a passar el dia del Pare a Flix i el dia següent vam fer una miniexcursió familiar a Barcelona per anar a visitar: "BODIES, the exhibition".

La veritat és que pot ser impactant a primera vista però val la pena passar una estona fent un cop d'ull a l'interior del nostre cos, tot i haver de veure coses molt desagradables...
Una exposició on es mostra cada racó del nostre cos: terminacions nervioses, els ossos més petits del nostre esquelet, el cervell, les glàndules mamàries... Increïble!

I sense deixar de banda les importunitats de la vida, també ens mostren les conseqüències d'algunes de les malalties que podem patir. Pot ser que et causi un xoc pel fet de poder-ho veure sense haver de patir-ho, però creieu-me que et fa reflexionar, i molt! Bé, almenys a mi...

Si creieu que ho podeu suportar, aneu a veure-la! Però afanyeu-vos que en poc temps se'n va cap a Madrid...
Poso aquesta foto (i no les que vaig fer d'estrangis) per no ferir la sensibilitat dels meus lectors

1 comentari:

eva_yam ha dit...

He sentit a parlar d'aquesta exposició i diuen que és una passada!! però això si, has d'anar preparat a veure-ho!!!!!

No sé si podria!! De totes formes estic d'acord amb tu, veure el cos per dins i aq malalties t'ha de fer reflexionar sobre moltes coses!

un petonàssssssssssssss