14.2.08

Dublin: Viatge fi de carrera. DIA 1

Com molts sabeu fa poc he estat a Dublin (Irlanda) a passar-hi uns dies magnífics amb les meves companyes de Filologia Anglesa, que ja acaben aquest any la carrera (a mi em queda una mica més...).
I com no... sent dissabte el dia que vam arribar.... DE FESTA!!! Primera parada: Temple Bar amb musica Irlandesa en directe. Em va enamorar aquella música... em recordava a la pel·lícula Titanic (que per cert la feien a TV1 a Spain) a l'escena que van Jack i Rose a la part on estan els de classe baixa). PRECIÓS!!


El nostre HOSTEL: Avalon House!! No és un hotel de luxe però comparat amb lo que vaig passar per London, bastant bé! Menos mal de la manta que portava, per això....
L'esmorzar... zero patatero! Sense comentaris... lo bo: la Nutella!!!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

uaaaaaaa!!!!! k hem faras plorar!!! la veritat k tan parlar tan parlar i ja s'ha passat!!!!! ha sigut genial...tot i que ptser ens matariem al final si passem un dia més!!! jajajaj ha sigut fantastic! màgic i inolvidable! amb molta ENERGYYYY!!!!
un beset per a totes! sou genials! no oblidarem le scançons d'U2 i menys la de "You'll never beat the Irish" i tapoc akella cuina tan fantastica del hostel!!! jajajaj
Apache girls!!!!