3.12.07

Ja l'he vist!!!


Pues sí! Per fí! Després de tants mesos esperant-la... JA L'HE VIST!

He rigut, però no tant com als trailers (claro... ja ho tenia tan vist...)

Però és igual! Ha molat molt!!!

"No siento las piernas!"

Pues res que és una pel·lícula que ensenya als infants a no matar una abella pel simple fet que t'estigui tocant els collons, o perquè li tinguis por... les abelles són essencials per la pol·linització, per a què les flors estiguin tan maques, ... Perquè hem de matar un insecte la vida del qual no deixe de ser tan o igual d'important que la nostra??? (a mi això no me va gaire perquè amb les aranyes faig tot lo contrari... sé que faig mal fet... però com diu en Barry els humans creuen que les coses insignificants per nosaltres són rivals dèbils, cosa que fem molt mal fet de creure)

Però, ALERTA! També hi ha un missatge pels adults que van a veure-la: Si no hi ha diners, no pots viure... per tant, has de treballar dur com sempre s'ha fet! A treballar home! Que fas a un cinema perdent el temps! La producció ha de ser òptima!! QUE CABRONS!

Espero que us agrado!

No mateu a les abelles!!!!!! Jo intentaré no fer-ho!

Besitos

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que si te puc dir, es que el teu block es un dels millors que he vist, es super ame, m'encanta,la musica es guaissima, l'unic que al joc no puc jugar..... esta en ingles i jo no en se, la resta molt bè.... besitos videta, i un peto molt grant per a jr. de la tata isa.